beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
REVIEW BLOG BARU ( belog cikgu amy )
✿ Posted on Saturday, August 20, 2016 at 12:47 AM ||
0 comment(s)




assalamualaikum,

memalam cenggini terasa nak buat review belog baru amy lah . boleh x ? hehe . do support okay ?

alhamdulillah , sebab amy dah ada belog untuk share tentang dunia kanak-kanak berdasarkan dengan apa yang dah amy pelajari dan pengalaman bekerja di tadika dan taska. 

tentang belog cikgu amy.

belog ni baru bermula kelmarin . seharian bertungkus lumus menyiapkan belog cg amy , amy gunakan blogskins sahaja . ambil pun dekat blogskin.com * tengs tou . lepastu amy tukar header . then amy create kan header sendiri . dan segala gambar yang ada di header tu amy cari kat pakcik dan acik acik google .*tengs tau . pastuu buat laa . then terhasil la header nya. dan content dalam belog tu , macam sidebar tu yg sedia ada dah cuma tambah-tambah je . dan amy dah creditkan. 

apa yang ada di belog cikgu amy

belog ni khas untuk amy share kan segala tentang dunia kanak-kanak. termasuklah aktiviti kanak-kanak bermula dari baby hingga kanak-kanak usia 6 tahun, ada juga amy share lagu2, cerita, dan tips-tips kanak. dan in sya Allah akan bertambah lagi . any suggestion ? boleh suggest amy di ruangan komen atau chatbox. segala sumber untuk amy kongsikan adalah dari pengalaman amy sendiri dan ada juga dari sumber acikacik goole . hehe

akhir kata . jemputlaa singgah dan nak follow pun boleh tau . dan boleh tinggalkan komen/link blog /cadangan diruangan chatbox . itu sahaja . thankkyouu readers 

http://belogcikguamy.blogspot.my/

Birthday Giveaway By Alia
✿ Posted on Saturday, July 30, 2016 at 3:58 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum ,

petang ni , amy blogwalking and then amy terjumpa satu birthday giveaway by alia  sempena dengan bulan kelahiran alia
so , amy pun cepat cepat lah join sebab giweaway ni tamat 31 July 2016 ( besok ) . so sesiapa yang nak join tu korang bolek klik je banner pink comel kat atas tu tau  okey sebelum tu korang follow lah kesemua syarat GA dibawah ni . Owner Ga ni bagitahu dia akan pilih TIGA orang yang bertuah untuk menang .  okay syarat dia pun simple jaa . jom la reramai support giveaway ni tau tau tau . mana lah tahu kot rezeki kita kan . lets join n be a supportive 

syarat Giveaway


 done follow belog alia yg ke 177


 done follow instagram alia + instagram gilaperfume_gilamakeup


 done like page fb alia
 done buat entry + copy semua info + tinggalkan link n komen 

special wish to Alia  

happy birthday to you sis 
semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki selalu ,
semoga berjaya di dunia dan di akhirat
semoga sentiasa bahagia disamping orang tersayang
always success dalam dunia belog n teruskan berblogger

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak
✿ Posted on Sunday, July 24, 2016 at 11:13 PM ||
2 comment(s)



asslamualaikum

seterusnya , amy terjumpa giveaway sempena bulan syawal ni . so amy sekali lagi sepantas kilat join giveaway ni yang diberi tajuk "Rebut duit raya RM50 by CIK AKAK . kepada beloggerians yang belum join giveaway ni . cepat cepat join sebab GA akan tamat pada

tarikh tamat 25 july 2016 (7 am)

tarikh pengumaman pemenang  25 july 2016 (8am)



soo. cepat tau join . masih ad masa lagi ni . dan syarat giveaway pun simple sangat tau . boleh lah jenguk syarat GA ni :

mestilah seorang Blogger Malaysia
Follow belog Cik AKAK

#DONE follow belog cik akak

tampal banner & make an entry GA ni lastly komen link anda di ruangan komen 

bismillah , Amy join ya . semoga Cik Akak teruskan berblogging dan semoga maju jaya dalam dunia blog . amin :) to beloggerians jum support GA ni , mana lah tahu kot2 ada rezeki . hee :) nak join klik je banner duit kat atas tu tau .