beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
view : zayn malik
✿ Posted on Saturday, June 30, 2012 at 10:47 AM ||
0 comment(s)


assalamualaikum .
kenal zayn malik ? one direction ? amy memang minat iler dengan zayn malik sebab dye comella .

godek godek .ahai comey


project add math 2012 terengganu
✿ Posted on Sunday, June 24, 2012 at 1:50 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum
to spm candidate yang masih lagi tercari cari for project add math negeri terengganu 2012,amy nak share link untuk project add math negeri terengganu . trek balapan and muffin :)
project add math : trek balapan (terengganu 12)

tekan sini nak tengok
tekan untuk download

project add math : muffin (terengganu 12)

tekan sini nak tengok
tekan untuk download 

sekian untuk project add math , sumber rujukan : from website www.bumigemilang.com
jika ada salah silap harap maaf niat di hati ingin berkongsi ! watpisss ^.^
siap !
✿ Posted on Friday, June 22, 2012 at 11:42 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum
oke finish to upnew blog adq una :) whoho hasil keje nye memenatkan . sebab banyak perlu di edit kan tapi tadpe hasil amat memuaskan hati amy dan una . alhamdulillah ! btw blog una before memang dah cantek,tuh yang buad amy rase tercabar nak edit tuh. penim penim mcm2 skin amy gune n then last last dapat jugak akhrinye . yahooo habes satu . then bahagian cri lagu memang memeritkan .tapi dakpe una akaq buad semua tuh ikhls dri hati kecil akq ;')  edit punye edit n hasil nye wahh cantek . jelly pulak dah nengok nye .haha .dakpe amy happy sebab tuh sebahagian hasil dari tgn amy jugak.to una hope adq suke ye.una kan comey mestila blog nak comey jugak kan ? .and jage blog tuh baek .sebarang pertanyaan boleyh di tanye .

p/s: nak tengok blog una tak ? promise kene follow taw ! nahh picit sini
two in motivasi :)
✿ Posted on at 12:30 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum .
now mood in cuti kan ? so ape lagi time to bloggie la kan . oke minggu ni ade banyak even yang berlaku kat skula amy :) semua nya even yang gempak gempak ! oyeah . petame motivasi by dr.Fakhrul Razi Hanafiah from kedah .motivate beliau sangat unik and terbaik lah ! oke amy ngaku amy memang xsuke dengar-II motivasi ni ,yelah  duk dalam dewan , terlopong duk dengor penceramah cakap bla bla bla . haha bajet jeh .btw dr fakhrul lain dari yang lain sbb beliau pelik orang nya ;) sebab ape amy kate beliau peliks ? nak tahu ? oke , first beliau masuk dalam dewan skula amy dye berlari lari . ayoyo kompem mate amy x tertido punye ! memang syok . and suare beliau perghh macam askor . kuat gilak ! sepanjang beliau bermotivate beliau xsentuh mikrofon pun . wahh bijak kan beliau.beliau gunekan 'aku' sepanjang motivate and yang paling best beliau suke sangat kate kate kate kat cikgu .sian ckgu --' .lepas tu ,beliau suruh switch off kipas sebab menurut sumber oleh beliau ,beliau jeles la time beliau dulu xde kipas and selese macam tuh and beliau na situasi tu tenang aje .tapi part yang paling mnyentuh hati time beliau citer pasal kehidupan beliau dulu.beliau cakap beliau dari keluarga yang tersangat miskin .macam-II lagi beliau cerita pasal ayah beliau , adix beliau ,and termasuklah cikgu zul (cikgu beliau) .semua cerite beliau memang buat ramai gilak pelajar and cikgu menangis :') .beliau jugak memang spotink and selalu buat muke gediks --' haha .and untuk slot kedua ,perghh seram pun ade taw! beliau ni macam magiks pun ade gak .macam2 beliau tunjuk aksi yg merbahaya tapi sume tu berlandaskan agama dan konsep biologi :) hihi .lepas tu hari khamis baru ni ,motivate by kaunseling .yang nim pun ala ala magiks jugak *ilmu alfa lapan ? best la tapi dye memerlukan banyak energy .penat pun ade ! menggunakan ilmu alfa lapan ni bak kate beliau kita boleh mintak ape sahaje dan tertunai ibarat sepantas kilat.if mintak mende buruk kali pertama memang akn tertunai and lepas tu dye x menjadi dah.tak tahu la ilmu alfa niy betul ke tak tapi beliau kata ramai yang guna ilmu tu and berkesan !percaye or tidak amy tak tahu la .syarat ilmu alfa niy dye mesti la tak tinggal solat , taat kedua ibubapa . huhu .btw,semua motivate minggu niy memang best wuu .jangan jelly taw ;)
p/s : Diri ini sedang memperbetulkan diri kearah kebaikan :')
Giveaway Blog oHsemm by Eira Shamiera
✿ Posted on Friday, June 15, 2012 at 2:52 PM ||
2 comment(s)



klik banner tuk join 
assalamualaikum
oke hari ni amy nak join GA blog ohsemm by eira shamiera ! oke , korang nak join jugak ? jum2~ btw korang perlu bace syarat-syarat dye dulu .oke selamat mecuba ;)
nak tahu selanjut nya sila tekan tekan banner tu. and amy tag :
                               
                                                 miezah and farah
Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu
✿ Posted on at 2:18 PM ||
0 comment(s)


Photobucket

klik gambar tuk join
assalamualaikum .
oke pagi niy amy ade join satu contest by cik asfiza .contest niy memang menarik and buat hati amy tertarik nak join ini punye contest . Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu . bhaha . untuk mendapatkan t shirt tersebut hanya lah untuk 50 peserta sahaja :) agak -agak amy boley tak ? hmm oke oke amy try :D
the rules :
- Follow blog mereka,blog Sponsor & Like Facebook Sponsor (wajib.!) 
- Buat 1 entry bertajuk " Saya Mahu T-Shirt Bride & Groom Tu" 
- Copy paste gambar dan letak kan di entry tersebut dan link ke blog as (wajib.!) 
- Sila tinggalkan emel & link entry di ruang komen di bawah (wajib.!)
hadiahnya of coz la baju  T-Shirt Bride & Groom Tu nak join ? jums !

tarikh tutup : 1 july 2o12 #


nightwalking :*
✿ Posted on Thursday, June 14, 2012 at 11:53 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum ,
oye oye cuti cuti ! hampehh sokejap je kan ? duahari ? mane cukup , nak rest badan , nak rest otak lagy la . alahai ! ta pe lah . oke back to my tittle . NIGHTWALKING ? anda paham tak ! hehe . oke entry niy cume nak inform yang malam niy amy akan intai blogblog orang la kan . untung lha kan . btw ,sometimes sumber trafik blog amy pun akn bertambah jugak kan ? ototo . bes jugak bw blog oram laen . -.- btw kadang-kadang amy terpikir jugak la , blog amy niy bukannye ade entry yang menarik kan ? oye oye i know thats . so insyallah amy akn try update entry yang berguna untuk korang ey.so xde la borink sgt kan lagi pun buad mase niy otak amy xley bepikir manyak manyak sebab amy da set kat otak amy for study ONLY .haha . betul ke ? oke la amy na nightwalking dulu ya ;)
 p/s : SETIAP manusia ada kelemahan . bak kate oam putih : nobody are perfect ! if ada sekecil kuman or sebesar gajah ketidakpuashati  korang terhadap amy's blog korang boleh tegur amy :")
Sekian for night# bw dulu :*
jum timbang berat blog :)
✿ Posted on Saturday, June 9, 2012 at 4:29 AM ||
0 comment(s)


assalamualaikum
oyeah ! pemusnah blog suda menggile balek to contengconteng blog ini ~ haha takot tak ?
omomo ! forget that . biase tak dengar timbang blog ? ape tak ey ? awak rajin timbang tak berat awak punye badan ? mesti la rajin kan . law awok punye timbang berat badan if berat of cos banyak faktor x baex kan . haa same jugak la mcm blog ni. dye msty kene tIMBANG untuk menggelakkan dari blog berloading memakan mase berjam jam ! huh , amat beban kan ? so untuk timbang u punye blog . awok boley ke cini klik sini sayang # ! pegi website tuh . awak nampak tak kotak yang tulis "your domain(s): n bla bla " oke awk letak je url blog awk n tekan la check pastoo kuo la result nye ! blog yang ringan tidak melebihi 1oo or 2oo KB ! anda paham ?

this my blog berat :


#
 Domain nameSizeLoad TimeAverage Speed per KB
1amysembeyy.blogspot.com/58.88 KB0.31 seconds0.01 seconds



selamat mencoba n ringan-ringan kan blogs anda .* blog amy pun terpakse diet skunk
new skin
✿ Posted on Thursday, June 7, 2012 at 7:28 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum
fuhh, penat iler edit skin baru niy --' .oke new looks ! amacam semakin chantiks tak ? ototo , apepom new skin niy mmg sesuai gilak nge amy kan . hha "forever alone" mhahaha ;) . hape ? tak suke ey ? omomo xkesah pum law awok dok suke blog titew skunk !
okey la itu sahaje , jus want to inform je
sekian ,