beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
nak edit blog ?
✿ Posted on Friday, November 30, 2012 at 6:48 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

ehem ehem . semalam dah try edit blog adq anis so lepas ni amy akan edit blog untuk kawan amy pulak. best jugak an editedit blog ni btw sometimes tu atas mood jugak. amy bukan nye pandai sangat just sukasuka *hehe . for sesiapa nak suruh amy edit blog , buat blog , ajar cara nak main blog , amy kan buat and ajar setakat amy boleh la . bayaran tak dikenakan . pahala dah cukup . haha . *baik la sangat ;p BUT  untuk sesiapa yang nak edit full yang tu ada la kot bayaran dia sebab bila dah full edit termasuk la *new header *new cursor and semuasemua lahh .so amy kan buat semua tuu sendiri :)

#just for information & kerja budak lepasan SPM  :)
full edit for blog aniss
✿ Posted on Thursday, November 29, 2012 at 7:25 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum ,

fuhh , baru je lepas siap edit blog adq aniss :)
almaklum lah , exam dah habis separuh kan ? soo ,kebetulan adq anis suruh si amy edit blog dia ,so amy on jelah an , lagipun blog adq anis dah lengkap dah cuma nak kena ubah sanasini sikit , so rumit tu tak la serumit :) *ayat keling ~ so adq anis umur baru 11 tahun so citarasa dia mesti nak yang comelcomel kan . hope adq anis like and enjoy , bia ada semangat sikit nak contengconteng blog uh .

*jUM TERJAH blog adeq anis # klik here :)


new frenmie :)
✿ Posted on Wednesday, November 28, 2012 at 11:23 PM ||
0 comment(s)



she hajar *left :)

assalamualaikum

update time :)
now,amy dah dapat seorang kawan baru dalam hidup amy , welcome to amy's life :)
okey , amy ni memang suka berkawan . and sape sape yang nak jadi kawan amy ,boleh la , dalam dunia ni kita tak boleh sombong tapi kita harus tahu sometime tu perlu ada sikap sombong jugak . hehe :) back to topic kat atas tu , yeayh memang betul amy ada kawan baru . dia gegurl okey ! nak mention sikit nama kawan amy niy *hajar ? cantik kan nama tu :) haaa macam tuan dia jugak . she pretty she kindly  she from sekolah agama . tuink2~ takleh intro banyak2 , sometime amy perlu private sikit ;) . dia baik sangat taw . best dapat kawan dengan aja . apa pum rintangan yang ade amy still sudi nak berkawan dengan aja sebab bila amy nak benci seseorang tu amy takut orang lain akan beribuberibu yang akan benci kat amy . ohhtakkmauu :) so ,prinsip amy for true friend : i dont like know u as a friends but i want like know u as a bestfriendforever . make honestly , smile and peaceful :) yeay ! . hajar , kak amy is nothings . tapi lame kelamaan aja akan kenal kak amy . hehe :) iloveyoufriend
how about your spm !
✿ Posted on Tuesday, November 27, 2012 at 6:29 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

yeayyy merrrrdekaa tapi jap ,opps lupa eh ada one paper lagi ;(
hehe , acamane exam spm ? oke ? boleh jawab ? soalan susah ? ayayayayaya . kenapa PERLU tanya soalan macam tu eh eh eh ? amy malas nak jawab time ada keng kawan tanye . haha sombong betoiii , bukan sombong tapi acamtu lah . but this time this waktu amy nak kongsii pengalaman exam spm !! to batch12 anda hampir bebas :D okeee , exam spm versi 2012 ni ada susah ada senang ada sederhana . campurcampur --' btw amy sekarang risau paper sejarah dengan fizik . baca yang lain , yang lain pulak dah yang TERkeluar . hehe :) syok gila kot bila terkena situasi cam tuu . rasa nak gigit je meja .gagaga ! tapi takpe , amy dah usaha dah try dah buat ape yang terdaya , semuaaa dahh :') noww , saya amy saya redo dan pasrah serta tawakkal . sejarahhh tak isau mana . memang dah tak minat sejarah kott --' . yang isau paper fizik . jika tak dapat result yang memuaskan, saya janji saya akan ambil exam fizik balek . stop . korang and korang takpe lah dah pandai dah . amy ni apeee ? hehek , btw . satu paper lagii . paper LK . waitt me :) . i try do de best , insyallah . doakan untok kami si SPM . amin.>,<
sahabat ;(
✿ Posted on Saturday, November 24, 2012 at 8:26 PM ||
0 comment(s)


assalamualaikum

dear sahabat,
nak cari betul sahabat , susah kan ? apa salah amy ;(
kadangkadang ok kadangkadang tak . kenapa mesti bermasam muka ? kenapa mesti ada perasaan iri hati ? banyak ke dosa amy ? haishhh , sumpah amy tak paham kenapa kawan amy yang selama ni gelak samasama then bertukar jadi perasaan benci membenci ? why why why ? tolong la , harap jangan macam ni . bukan salah amy wooooi ! dah la gaduh masa examm . aku takot .kalau salah amy just say . just say ! amy tak boleh buat apa just boleh mintak maaf . ye memang selama ni amy banyak susah kan awak . tak kan la pasal kecik awak nak perbesarkan ? ohkawan . janganlah jadi bebudak sangat . ;p . please think positive .just facetoface . tak susah kan ? so dear friend please dont forget , who helps you when you alone ? who who ? just think .(m)