beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
yeahh ! 100 followers#
✿ Posted on Friday, December 21, 2012 at 2:27 PM ||
0 comment(s)


yeah , follower amy dah mencecah 1oo :)

assalamualaikum .

alhamdulillah follower amy semakin bertambah . terimakasih kepada semua yang follow amy :) *tepuk siket 
jika ada masa amy akan blogwalking follower follower amy :). okay dah sampai seratuss ! hehe to Hanis Mastura anda follower amy yang ke seratus . thnks a lot :) . oleh sebab itu amy akan  reviewblog anis .and akan di bloglist di blog amy . to follower yang lain amy akan singgah blog korang okay XD 

jemput singgah + follow blog anis | blog anis | 
 . 


Giveaway by 5imply Swack
✿ Posted on Thursday, December 20, 2012 at 11:49 AM ||
2 comment(s)



assalamualaikum.

amy nak join GA by | 5imply swack | . jum join ramai ramai sebelum 26 december 2012 ni ! cepat sementara masa masih ada . just klik banner hensem kat atas tu je # tak susah pun kan ? just follow semua syarat GA ni *wajib # 

senarai hadiah 
o Review Blog dari Bingkasan Hati | 1 pemenang |
o Header Blog dari Qaseh Hafizah | 2 pemenang |
o Tudung Ake 1x3 dari Maqsurah's collection 
o Keychain nama (felt) dari Ruby Benang Kait Shop | 2 pemenang |
o Header dari Ruby Benang Kait Shop | 5 pemenang |
o Edit Blog dari Ruby Benang Kait Shop | 2 pemenang |
o Doodle Chibi dari Alya Balqis Studio | 5 pemenang |
o Kad Tambah Nilai RM5 dari Fiza Sara Cookies | 2 pemenang |
o Shawl dari Nurul Awatif | 1 pemenang |
o Necklace daro Nurul Awatif | 1 pemenang |

tamat tempoh [ 26 december 2012 ]
amy tag -> she and she

Labels:

Giveaway : Akhir Tahun vs Awal Tahun by Nurul
✿ Posted on Wednesday, December 19, 2012 at 9:58 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum

satu lagi amy join GA :') . kali ni amy join giveaway awal tahun vs akhir tahy by mia-udax.blogspot.com . Okay , jum joins GA ni . hadiah gemPAKK tau ! sesiapa yang nak join atau ada keinginan nak sertai GA ni . sila klik atau tekan atau picit banner comey kat atas tu je# tak susah kan ? okay .baca syarat syarat GA ni dulu ya then turuti semua peraturan GA ini.kat bawah ni amy nak listkan hadiah yang bakal peserta perolehi

hadiah

Blogger Terbaik 
- kain telekung ( 1 pemenang )
Top Reffrel
 - kain telekung ( 1 pemenang )
Special Winner 
- jubah *berdasarkan cabutan bertuah ( 1 pemenang )
Entry Terbaik 
- topup rm 5 celcom ( 1 pemenang )
-topup rm 5 ( 1 pemenang )
10 Peserta Terbaik
-review blog ( 10 pemenang )
Random Winner | cabutan bertuah daripada ahli keluarga |
-review blog (2 pemenang )
-ebook 1001 resepi ( 20 pemenang )
-accessories ( 3 pemenang )
-voucher RM5 ( 3 pemenang )
-bunny HP strap ( 3 pemenang )
-bloglist forever ( 5 pemenang )
-cokelat ( 1 pemenang )
-rantai silver ( 1 pemenang )
-doodle full body ( 2 pemenang )
-doodle ( 3 pemenang )

#you and you dah lihat kan hadiah hadiah GA ni ? gempak bukan ? 
dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim amy join 



Labels:

Segmen 3# Upkan Followers Sempena Holiday
✿ Posted on at 2:14 AM ||
9 comment(s)



assalamualaikum

wow ! one more time amy join segmen mengUP kan follower ni :D . *best tau . hehe . okay ! hari ni amy join segmen  followers up sempena cuti by Aida :) . mohon sesiapa nak join segmen ni sila klik atau tekan atau picit banner kat atas tu . of course , setiap segmen or contest ada syarat dia kan ? so you and you yang nak join segmen ni mesti ikuti or baca dulu syarat segmen ni . okay :]

#hehe follower amy tak banyak :)#

#amy akan follow semua yang join segmen ni *KECUALI blog itu ada masalah teknikal .hehe :) bila amy dah follow , rajin rajin lah follow amy balik :D . amy follow awak , awak follow amy balik ! thankyou :)

amy tag
followers amy and yang baca entry ni :]

Labels:

entry for batch 97's :')
✿ Posted on Tuesday, December 18, 2012 at 9:03 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum

semua orang dah tahu kan apa yang terjadi esok hari ? oh yess ! besok result PMR akan keluar ! takut ? gementar ? tak sabar sabar ? HAHA macam macam perasaan yang akan terbit dalam hati adik adik batch 97 , right ? okayy . jangan lah terlalu takut , just cool and doa supaya dapat terima segala keputusan besok hari . harap result yang bakal korang perolehi besok memuaskan hati adik adik dengan segala usaha yang adik lakukan sebelum ni :') . si amy hanya berharap semua batch 97's dapat result yang cemerlang .jangan kecewa if result korang tak memuaskan hati or pape . ingat SPM masih menanti ! just wake up ! teruskan usaha for next year and the next year ( two years more ) . to adik adik yg amy kenali and kazen amy | sha | & | daniel | harap korang korang dapat result gempaKK ! okay .! aminn . 


*ingat bila dah BERjaya ingat Allah ye dan bila Gagal jangan jatuh teruskan usaha anda .insyallah :D
Segmen Blogger Muslimah
✿ Posted on at 8:25 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum

okay .amy nak join segmen blogger muslimah ni ! okay jum klik banner comel kiut kat atas tu ye :D
btw , baca syarat syarat segmen ni dulu tau :D


le'rules
  • terbuka untuk blogger muslimah sahaja
  • follow blog penganjur
  • buat satu entri bertajuk " Segmen Blogger Muslimah" *buat simlpe pun tak ape :)
  • tag dua orang 
  • copy URL entri tersebut dan letakkan di bahagian komen penganjur segmen 

amy tag :

Labels:

Cari Followers Untuk Blog
✿ Posted on at 8:04 PM ||
2 comment(s)



assalamualaikum

one more time amy nak join segmen ! kali ni amy join segmen simple by cik kucing meow :)
okay .syarat segmen ni sangat simple >.< *apalagi tunggu JOM joins ! just klik banner comel kat atas tu . senang sangat kan ? jum join ramai ramai :) tambah followers anda 

  • ada dua hadiah mesteri disediakn 
  • semua yang join akan disenaraikan dalam bloglist cik kucing meow 
  • penganjur jugak akan buat review untuk blog yang join
Jawab soalan yang simple ni : "Artis Kpop yang u'olls minat & lagu dorang yang u'olls suka bangat.

     hehe .soalan ni :) okay .sebenarnya amy tak berminat sangat dengan kPOP tapi kadang kadang amy join je lagu kPOP ni . amy berminat dengan G-na dengan kumpulan super junior . oyeay . bagi lagu pulak of coz amy suka lagu black and white (g-na) and no other (super junior ) 


Labels:

Giveaway Januari : siapa cepat dia dapat !
✿ Posted on at 11:24 AM ||
2 comment(s)



assalamualaikum

okay amy join GA ni :D . jum ramai ramai join GA ni . syarat dia sangat simple dan 50 peserta TERpantas yang join segmen ni akan dapat kalendar mini . so apa tunggu lagi ? jum join !  just klik banner biru kat atas tu jee xD . mudah bukan ?

amy's tag :

 awak
 semua followers amy
 anyone yang baca entry ini 

tamat tempoh pada : 30 januari 2013 ? join join 

Labels:

Segmen Up Follower Bulan Disember
✿ Posted on Monday, December 17, 2012 at 12:50 AM ||
28 comment(s)



assalamualaikum

sekali lagi amy join segmen up follower ! oyeahhh (y) okay okay kali ni kita join segmen by farra izzaty :)
syarat syarat segmen ni senang diikuti tau . so ape lagi . korang yang teringin atau memang nak join segmen ni ,korang just tekan banner comel dekat atas tu je tau# mudah bukan ? lagipun bila kita join segmen macam ni follower kita pun semakin bertambah :D




*ada hadiah for seorang yang diadili oleh random.org
*semua yang join segmen ini akan di masukkan ke bloglist farra izzaty 2013
*PERHATIAN#apabila senarai peserta di update korang mestilah blogwalking and follow
*nak tahu selanjutnya sila tekan banner di atas 

#to yang join segmen ni . amy akan follow semua *kecuali yang ada sebarang masalah teknikal di blog anda . okay dah follow tu , rajin rajin lah follow amy balik tau :D

Labels:

Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew
✿ Posted on Sunday, December 16, 2012 at 5:18 PM ||
3 comment(s)



assalamualaikum

yeayhh ! amy join segmen up follower by  Be-Log Meow Mew, ini first amy join segmen up followers . okay amy try ye :D .bagi sesiapa nak join .sila klik banner biruu hensem tu ye :)  okay syarat dia pun senang . insyallah , join segmen ni . followers anda akan bertambah ! maybe :) . oyeay amy joins #
btw semua dah follow tapi amy tak ada twitter also google *maaf :)

mangsa tag
satu , dua , tiga

Labels:

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway
✿ Posted on at 1:28 PM ||
1 comment(s)


assalamualaikumm .

okayy ! amy nak join giveaway lagi *yeahhhh xD . jum join GA ni . hadiah punya lah gempakk ;) .waww , before that turuti semua peraturan a.k.a syarat GA ni tau . okay kat bawah ni amy list kan hadiah hadiah dia .

the hadiah 
*hadiah untuk pemilihan secara rawak 
sepasang baju pelpum x1
Bohemian Watch warna baby biru x1
cenderamata special x1
tudung bawal Bead Sakura x1
tudung x1
sepasang kain Korean Cotton x4
Pure Marine Collagen gred AAA x1
Pure Marine Collagen gred AA x2
pin comel x1
header comel x2
name keychain x4
cartoon keychain x2
edit full blog + header x2
doodle x4
*hadiah top referral
teddy bear o.8 meter 

wow ! double wow hadiah GA ni kan ? hehe :D
amy tag :  one . two . three

Labels:

Segmen Blog Chomel
✿ Posted on at 10:59 AM ||
1 comment(s)


assalamualaikum

okay . amy join segmen blog chomel by mrs.wanida :) . pada sesiapa nak joins . alihkan dan picitkan mouse korang dekat  banner comel diatas :) kali ni syaratsyarat dia senang untuk diikuti .korang perlu ikut taw ;p


hadiah

pertama : handbag
kedua : purse
ketiga : purse
saguhati x 3 : belt chantik + comel

ni soalan perlu jawab :
Haa.. Sekarang turn korang nak puji memuji blog koranglah kan.. Apa yang chomel pada blog korang tuh 
okay , blog amy tak ade pape yang comel . hanya simple :) . apa yang penting warna pink wajib ada dalam blog amy *hehe sama dengan blog mrsWanida kan ? . okay itu sahaja kot. lain orang lain pendapat kan ? apa yang penting sekarang amy join segmen yang cumil ini . hadiah dia pun comelcomel je .jika menang anggap la satu rezeki kalau kalah pun anggap satu rezeki jugak so terserah kepada mrswanida untuk memilih para pemenang :')
okay . maaf entry ni dah macam karangan kot . hehe .

amy tag : semua followers amy and semua blogger :D

Labels:

Simple Giveaway By Princess Fyda
✿ Posted on Tuesday, December 11, 2012 at 2:28 PM ||
2 comment(s)


assalamualaikum .

hari ni amy nak join GA by princess Fyda :) oyeahhh ! GA ni sangat simple dan syaratsyarat dia pun senang untuk dituruti so apelagi jum join ! korang yang nak join just tekan banner pinky kat atas tu je ,okayy ?

le'rules
  1. Wajib Follow belog fyda 
  2. Wajib like fanpage pesbuku Fyda !! Klik SINI
  3. Wajib tekan butang subscribe @ follow pesbuku Fyda !! Klik SINI
  4. Wajib follow twitter Fyda [ bagi yang ade lah ] ! Klik SINI
  5. Wajib letak simple banner kat atas tue di entri korang dan dilinkkan ke blog Fyda.. (http://i1066.photobucket.com/albums/u409/Sis_Ieyda/banner-1.gif)
  6. Tag minimum 3 orang rakan korang dan pastikan diorang tahu...
  7. Tuliskan serba sedikit tentang 'Impian Saya'...
  8. Tajuk entri korang mestilah "Simple Giveaway By Princess Fyda"..
  9. Tinggalkan link entri korang di bawah kotak komen dalam entri nie(blog fyda).. ( Dalam shoutbox or kat entri lain tak diambil kira ).
  10. Tarikh tutup penyertaan nie pada 29 Desember 2012
 Tuliskan serba sedikit tentang 'Impian Saya'...

impian saya 
  • pertama ialah ingin membalas jasa kedua ibu bapa saya,oleh itu saya harus berjaya kerana dengan kejayaan saya perolehi sudah mencukupi untuk melihat mereka bahagia .insyallah .
  • kedua saya ingin menjadi seorang muslimah yang mentaati segala suruhanNya serta meninggalkan laranganNya .insyallah .
  • ketiga , saya berharap saya mendapat keputusan spm yang cemerlang serta membolehkan saya untuk mejejaki kaki ke universiti .insyallah 
  • seterusnya , saya juga ingin menjadi seorang blogger yang berjaya seperti blogger -blogger yang lain .insyallah
#semua orang mempunyai impian kan ? itu sahaja yang amy mampu kongsikan impian amy sempena GA ini .amy harap fyda tak mengeluh baca entry yang sedikit panjang ini .hope blog fyda terus maju :) .ok ,thankyou
amy tag: you , you , you

Labels:

Giveaway GEMPAK Cuti Sekolah
✿ Posted on Monday, December 10, 2012 at 7:16 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum

yeay , amy nak join ga GEMPAK cuti sekolah by eira shamiera :) , hadiah dia banyak gempakk . jum join ! just tekan banner comel tu then patuhi serta JUJUr dengan peraturan GA ni , okayyy .

le'rules 
  • Beralamat di Malaysia sahaja
  • Mempunyai blog.Satu orang satu pernyertaan sahaja.
  • Tidak mengikut umur.Join je okey,,
  • Follow Miera dan Like fanpage[ada di sidebar miera tu] kalau sudi (kalau tak follow macam mana nak tahu pemenang)
  • Wajib untuk menFollow,Like dan Subcribe Sponsor.tolong JUJUR
#selanjutnya tekan aje banner kat atas tu :).

Labels:

#TAMAT SUDAH#
✿ Posted on Sunday, December 9, 2012 at 11:06 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum

okayy sekali lagi amy nak join contest header/blog comel by nabihah and nabila :) aum aum *
untuk korang and korang nak join ,anda boleh klik banner comel kat atas tu yaa . senang bukan ? before that , every contest have rules ,right ? so sila patuhi .okayy ?

  berikan sebab suka blog creamlovebunny?(tidak melebihi 50 patah perkataan)

honestly from my tiny heart :: 
firstly, amy suka blog creamlovebunny sebab blog yang sangat simple but perfect also ohsemm . part yang paling amy suka ,part header. header nampak sangat comel *ei geramm :).totally, blog creamlovebunny sangat kemas , menarik untuk dibaca .amy harap blog creamlovebunny also success and teruskan berbloggie yaa 


 amy tag: satu , dua , tiga

Labels:

KAWAII GIVEAWAY
✿ Posted on Friday, December 7, 2012 at 4:37 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum

sekali lagi amy join giveaway . tapi kali ni giveaway sangat ohsem ;) giveaway by syamimi . click banner diatas mahupun link dibawah gambar tersebut . hadiah ga kali ni gempakkk *sorak horayy . hadiah lebih dari 50 then hadiah semuanya kawai kawai taw :) sooo , apa tunggu lagi jom join

tag :: one

Labels:

Segmen : Blogger Awesome By Nurul Izzaty
✿ Posted on at 2:04 PM ||
1 comment(s)


assalamualaikum :D

today amy nak join segmen by Nurul Izzaty . baru tadi si amy jejalan kat blog izzaty then nampak SEGMEN ! errr , saya nak join boleh ? hehe. btw, amy nak try je . menang kalah adab pertandingan so tak mengapa kalau tak menang :D just for horey horey . oke taknak cakap panjangpanjang . jum join ! just click banner comel kat atas tu je :D senang bukan . before that baca syarat syarat segmen ni dulu .


le rules

  • #wajib  Like fanpage Zaty  
  • Buat satu entry yang bertajuk  Segmen : Blogger Awesome By Nurul Izzaty*wajib
  • Tempekkan sekali banner (yang tak seberapa) kt entry korang 
  • #wajib  Tag 1 0rng rakan sahaja ( Pastikan dia tahu ) 
  • Sapa dh siap.Sila letak link k0rang kat kotak komen blog izzaty :D
le present

  •  Doddle x3 - 3 Pemenang
  •  Header x 2 - 2 Pemenang
  •  Bloglist bersama saya sendiri selama 5 bulan. - 5 pemenang
  •  Blog akn di review dan akn di promote oleh saya sendiri - Semua yang menyertai
  •  akan datang . :D

how to be a winner

  • Design blog yang menarik/awesome dn loading nya kene cpt aw..
  • Mengikut semua peraturan yng saye berikan yer.. ( sapa yng x ikut peraturan...akn dibatalkan penyertaan peserta )
# okayy .itu sahaja . sorry tau izzaty entry kat blog amy panjang sedikit . :) ,honestly amy join this segmen .
tag : farah

Labels: