beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
1st GA by NYNA-Barbie Giveaway
✿ Posted on Tuesday, February 19, 2013 at 10:26 PM ||
3 comment(s)


assalamualaikum

hari ini amy nak join  giveaway by nyna :) auwwwm, awak yang baca tu sila la join ye. nak join ? nak ? sila tekan banner comel kat atas tu ye :) syarat syarat dia tak la susah tau . and giveaway ni ada hadiah ! best :) apelagi tunggu . klik | klik | klik banner tuuuuu

le'rules

me " warganegara Malaysia "
done have a blog
done to follow blog nyna and be follower 231
 not done follow your twitter*maaf amy betul2 takde twitter :(
done buat entry
done tag one , two , three
done leave link in ur entry :)
tamat : 20/03/13 

le'present

topup celcom , maxis , digi RM30
 x1pemenang
topup celcom , maxis , digi RM10
  x2pemenang
topup celcom , maxis , digi RM5 
x2pemenang
tudung bawal bercorak
 x2pemenang
shawl bercorak
 x1pemenang
blog review by Nyna 
x5pemenang
bloglist by Nyna selama 3 bulan

*PERHATIAN 
pemilihan pemenang berdasarkan : pemilihan nyna sendiri , juga dipilih berdasarkan blog comel + kemas serta entry yang menarik.

Labels:

Contest Blog Comel
✿ Posted on Saturday, February 16, 2013 at 9:10 PM ||
8 comment(s)



assalamualaikumm
hari ni , amy terasa nak join satu contest by nabila biela ni . and now amy pun dah join . so kepada bloggers yang nak join tu , boleh la tekan | picit | klik | banner olololo comel kat atas tu ye :') syarat contest kali ni memang senang dan hadiah pun GEMPAK tau . apa lagi tunggu , jum joinnn 

hadiah
*calon pemenang : blog yang comel + kemas + cepat loading
1.pertama | bedak arab + celak arab | 

2.kedua | satu set krim kologen "RM55" 
3.ketiga | bedak arab | 
4.keempat | bedak arab | 
5.kelima | celak arab |
6.keenam | celak arab | 
7.saguhati | blog review x3 | 
tamat pada : 10 | 03 | 2013  

Labels:

takutnya , Ya ALLAH :'(
✿ Posted on Wednesday, February 6, 2013 at 11:53 PM ||
2 comment(s)





amy takut sangattttt ! bukan takut hantu lol ! tapii result SPM n myfuture . Ya ALLAH :'(
acamaneeee result spm amy . how n how n how ! amy sangat berharap result amy terbaik dengan usaha usaha amy sebelum ni :) to result , please be nice to me .

  • bahasa melayu 
  • english
  • math mode
  • sejarah
  • pendidikan agama islam
  • kimia
  • fizik
  • add math
  • lukisan kejuteraan 
bagi amy semua tu subjek killer amy . takkan ada yang senang tanpa usaha . sejarah and fizik paling amy takut kot .___________. maybe soalan subjek subjek tu susah kot .amy sayang sangat cikgu cikgu amy , amy nak sangat result amy memuaskan hati cikgu cikgu amy setelah penat lelah merek curah ilmu untuk kami sebagai pelajar :') thankss a lot to all my teacher . | cikgu rohani , cikgu rohani ismail , teacher helina , cikgu zalipas , cikgu haji din *Papa din , cikgu mokhtar comel jee , cikgu fauzi * papa addmath , ustazah ramlah , cikgu jazlan *papa arkitek kami , | and all guru guru yang mengajar amy since tadika sampai 17years old :')
iloveyouuuuuuuuuu :*

#DOAKAN KEJAYAAN AMY YE & RAKAN RAKAN AMY YANG LAIN . KEGAGALAN BUKAN PENGHALANG UNTUK KITA BERJAYA . INGAT ALLAH SWT & TERUSKAN USAHA ANDA TANPA PENAT LELAH SEHINGGA KITA MENCAPAI IMPIAN KITA IAITU BERJAYA BUKAN SAHAJA DIDUNIA MALAH DIAKHIRAT PUN MESTI BERJAYA :')
terimakasih "top komen"
✿ Posted on Monday, February 4, 2013 at 8:54 PM ||
4 comment(s)


assalamualaikum

ha ha ha blog amy ada top komen ? wow ! *tak hebat pun -.-

btw amy nak hargai pengomen blog amy ni . dia selalu komen blog amy and komen dia pun semua positif ! terimakasih :')
dan amy nak umumkan TOP komen untuk blog amy ialah akak Farah Waheda Wahid ! ! akak farah selalu komen entry amy . sangat terharuuuu >.<
oleh sebab itu laaa , amy nak kasi sesuatuuu for akak farah
only akak Farah jeeee .
 .
.
.
.
.
l
o
a
d
i
n
g
.
.
.

http://3.bp.blogspot.com/-g0lutU22uOo/UQ-sLqL5DSI/AAAAAAAABDY/CyVhGjk2bB4/s1600/akak+farah.jpg.gif
*kalau sudi ambil doodle kat atas tu ,copy code di atas tau akak 
tadaaaaaaaa . inilah hadiah sebagai tanda terimakasih untuk akak farah . harap akak suka doodle yg amy buatkan khas untuk akak :) btw , maaf kalau nampak buruk sikt gambar doodle tu tau . amy baru belajar :) nanti dah pro amy buatkan yang lebih superbbb ! okay kak ? oh lupa salam perkenalan dari amy untuk akak . harap akak terus support blog amy ye . amy doakan akak supaya lebih berjaya dalam apa jua :D

p/s : sila ke blog akak FARAH untuk blogwalking + follow :D
.