beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
✿ Posted on Friday, June 17, 2016 at 8:33 PM ||
7 comment(s)


Hye hye salam perkenalan . 

Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan & ini merupakan first giveaway kami , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...

KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY



Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!

Untuk SEORANG yg bertuah sahaja (pemenang dipilih oleh adik kembar kami berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58

        dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)

Tarikh Mula :15.06.16 *Rabu
Tamat : 30.06.16 11.59 mlm *Khamis
Tarikh keputusan diumumkan pada : 02.07.16 *Sabtu

- - - - - - - - - - - Terima kasih kerana sudi menyertai Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 . Semoga anda bertuah dan berjaya - - - - - - - -

  Senarai peserta di SINI [tekan sini]
what new in beloggie amy ?
✿ Posted on at 6:22 PM ||
1 comment(s)



assalamualaikum ,
 okay , amy akan buat satu pembaharuan dalam beloggie amy ni. Antaranya ialah preloved by amy ? preloved ni amy akan jual barang preloved seperti baju , bajukurung, jubah, tudung bawal, shawls dan lain lain lagi . kepada sesiapa yang belum tahu apa itu peloved. preloved ni barang kesayangan yang ingin dijual dengan harga yang rendah. okay ?

amy akan upload preloved di sini cuma tak tahu lagi bila sebabnya busyyyyy. hehe . bila dah diupdate amy akan buat entry khas gituw

itu sahaja , terimakasih
aku join segmen blog urang brunei
✿ Posted on at 1:24 PM ||
2 comment(s)



assalamualaikum,

17/june/2016 , amy ada jumpa segmen "aku join segmen blog urang brunei by Nurfaezahabdullah.

then amy terus join. syarat untuk segmen ini simple sangat . so kalau korang nk join segmen ni , korang boleh klik banner kat atas tu ya . then jangan lupa follow up syarat-syaratnya. jom sesama support segmen ni ya

tarikh tutup segmen : 18 june 2016 

 done for entry
 done follow blog fae yang ke 767

bismillah , amy join ya  

Birthday Giveaway By Izzeyda
✿ Posted on at 1:08 PM ||
4 comment(s)



assalamualaikum 

17/june/2016, amy ada join birthday giveaway by IZZEYDA 
to beloggerians yang nak join , bolehlah klik banner kek comel kat atas tu  lepas tu pulak korang jangan lupa ikut kesemua syarat-syarat giveaway ni ya . jom sesama support and terus join this giveaway ya 

tarikh tamat giveaway : 30 june 2016

beloggie amy done for


 done like & follow fb Projek Blogger Utara


done follow ig Eyda


done follow ig Projek Blogger Utara
 done follow belog Eyda


soalan tambahan :

1.BERAPAKAH UMUR EYDA PADA TAHUN 2016 

jawapan : 35 tahun 

2.BILAKAH EYDA MULA BERBLOGGING 

jawapan :  Pada bulan JUN tahun 2010 

3.UCAPAN BUAT EYDA SEMPENA HARI LAHIR EYDA

ucapan from beloggie amy 


happy birthday to you
semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik. semoga sentiasa diberi kebahagiaan disamping keluarga yang tersayang. seterusnya , amy doakan akak semoga berjaya dalam apa jua bidang dan juga memperoleh kejayaan di akhirat. amy berharap akak teruskan berblogging dan selamat maju jaya dalam dunia blogging ini. 


bismillah , amy join ya