beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Birthday Giveaway By Izzeyda
✿ Posted on Friday, June 17, 2016 at 1:08 PM ||
4 comment(s)



assalamualaikum 

17/june/2016, amy ada join birthday giveaway by IZZEYDA 
to beloggerians yang nak join , bolehlah klik banner kek comel kat atas tu  lepas tu pulak korang jangan lupa ikut kesemua syarat-syarat giveaway ni ya . jom sesama support and terus join this giveaway ya 

tarikh tamat giveaway : 30 june 2016

beloggie amy done for


 done like & follow fb Projek Blogger Utara


done follow ig Eyda


done follow ig Projek Blogger Utara
 done follow belog Eyda


soalan tambahan :

1.BERAPAKAH UMUR EYDA PADA TAHUN 2016 

jawapan : 35 tahun 

2.BILAKAH EYDA MULA BERBLOGGING 

jawapan :  Pada bulan JUN tahun 2010 

3.UCAPAN BUAT EYDA SEMPENA HARI LAHIR EYDA

ucapan from beloggie amy 


happy birthday to you
semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik. semoga sentiasa diberi kebahagiaan disamping keluarga yang tersayang. seterusnya , amy doakan akak semoga berjaya dalam apa jua bidang dan juga memperoleh kejayaan di akhirat. amy berharap akak teruskan berblogging dan selamat maju jaya dalam dunia blogging ini. 


bismillah , amy join ya