beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
Birthday Giveaway By Alia
✿ Posted on Saturday, July 30, 2016 at 3:58 PM ||
0 comment(s)



assalamualaikum ,

petang ni , amy blogwalking and then amy terjumpa satu birthday giveaway by alia  sempena dengan bulan kelahiran alia
so , amy pun cepat cepat lah join sebab giweaway ni tamat 31 July 2016 ( besok ) . so sesiapa yang nak join tu korang bolek klik je banner pink comel kat atas tu tau  okey sebelum tu korang follow lah kesemua syarat GA dibawah ni . Owner Ga ni bagitahu dia akan pilih TIGA orang yang bertuah untuk menang .  okay syarat dia pun simple jaa . jom la reramai support giveaway ni tau tau tau . mana lah tahu kot rezeki kita kan . lets join n be a supportive 

syarat Giveaway


 done follow belog alia yg ke 177


 done follow instagram alia + instagram gilaperfume_gilamakeup


 done like page fb alia
 done buat entry + copy semua info + tinggalkan link n komen 

special wish to Alia  

happy birthday to you sis 
semoga panjang umur serta dimurahkan rezeki selalu ,
semoga berjaya di dunia dan di akhirat
semoga sentiasa bahagia disamping orang tersayang
always success dalam dunia belog n teruskan berblogger

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak
✿ Posted on Sunday, July 24, 2016 at 11:13 PM ||
2 comment(s)



asslamualaikum

seterusnya , amy terjumpa giveaway sempena bulan syawal ni . so amy sekali lagi sepantas kilat join giveaway ni yang diberi tajuk "Rebut duit raya RM50 by CIK AKAK . kepada beloggerians yang belum join giveaway ni . cepat cepat join sebab GA akan tamat pada

tarikh tamat 25 july 2016 (7 am)

tarikh pengumaman pemenang  25 july 2016 (8am)



soo. cepat tau join . masih ad masa lagi ni . dan syarat giveaway pun simple sangat tau . boleh lah jenguk syarat GA ni :

mestilah seorang Blogger Malaysia
Follow belog Cik AKAK

#DONE follow belog cik akak

tampal banner & make an entry GA ni lastly komen link anda di ruangan komen 

bismillah , Amy join ya . semoga Cik Akak teruskan berblogging dan semoga maju jaya dalam dunia blog . amin :) to beloggerians jum support GA ni , mana lah tahu kot2 ada rezeki . hee :) nak join klik je banner duit kat atas tu tau .

FANTASTIC 7 GIVEAWAY BY SPENDALUSUH
✿ Posted on at 10:52 PM ||
6 comment(s)




assalamualaikum ,

hari ini , amy terjumpa giveaway by Spendalusuh .  so sepantas kilat beloggie amy join giveaway ni bagi support giveaway ni . to all beloggerians moh lerr join this giveaway bagi gempakk  dan sebelum join tu korang jemputlah baca dan wajib ikut kesemua syarat-syarat GA ni tau .

SYARAT-SYARAT GA



FOLLOW belog spendalusuh. #beloggie amy done follow yg ke131

LIKE fesbuk #beloggie done like

buat satu entry tentang GA & tampalkan banner sekali tau 

comment sambil bubuh link"kata penganjur GA"

hadiahnya ? korang boleh lihat dibanner . tuan empunya GA sudah nyatakan . menarik bukan ? so apa lagi , be supportive and lets join. dia punya syarat pun simple ja :). KLIK banner di atas untuk JOIN. 
#Bismillah , amy join ya . semoga murah rezeki dan sentiasa berjaya dalam dunia belog.







GIVEAWAY SAKAN BY EYQIN DAN ECAH
✿ Posted on Friday, July 22, 2016 at 2:35 PM ||
4 comment(s)


klik banner di atas utk join 

asslamualaikum, harini beloggie amy join giveaway by eyqin & ecah
bak kata eyqin & ecah "GA ini dibuat julung-julung kali tau"
so tunggu apa lagi beloggerians , jum join and support this giveaway bagi GEMPAK sikit

tarikh GA bermula & tarikh tama GA 

10 Julai 2016 sehingga 10 September .

okay, sebelum nak join tu , korang Wajib baca syarat ga tau . 

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN 
\
belogie amy done follow blog eyqin & ecah
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
  • Copy code entry dibawah dan postkan di blog anda .
  • Copy link entry dan pastekan diruangan komen GA ini
  • GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .
SENARAI HADIAH 

  • 4 shawl ( 2x pemenang )
  • 2 novel ( 2x pemenang )
  • RM30 ( 1x pemenang )
  • Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )

Saguhati 

  • Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )
pesanan dari eyqin dan ecah 
So , mari ajak kawan-kawan join sekali yaaaa ! Terima kasih !

#bismillah, beloggie amy join ya . dan semoga eyqin dan ecah sukses dalam dunia blog ni dan teruskan berblogging tau .