beloggie amy je
ENTRY ABOUT PRELOVED my art FESBUK CIKGU AMY +FOLLOW

بِسْــــمِ.ﷲِالرَّحْمَنِ.الرَّحِيم
assalamualaikum|hai reader(s) : amy was here.hope you enjoy here ! press button for listen a cute song ;)

nota kecil : terima kasih for bw n follow , jgn lupa letak link dlm chatbox for follow back



tinggal link blog awak kat sini tau
Jangan letak Iklan kat sini *Haram




tuto&GA BELOGGIE AMY
REVIEW BLOG BARU ( belog cikgu amy )
✿ Posted on Saturday, August 20, 2016 at 12:47 AM ||
0 comment(s)




assalamualaikum,

memalam cenggini terasa nak buat review belog baru amy lah . boleh x ? hehe . do support okay ?

alhamdulillah , sebab amy dah ada belog untuk share tentang dunia kanak-kanak berdasarkan dengan apa yang dah amy pelajari dan pengalaman bekerja di tadika dan taska. 

tentang belog cikgu amy.

belog ni baru bermula kelmarin . seharian bertungkus lumus menyiapkan belog cg amy , amy gunakan blogskins sahaja . ambil pun dekat blogskin.com * tengs tou . lepastu amy tukar header . then amy create kan header sendiri . dan segala gambar yang ada di header tu amy cari kat pakcik dan acik acik google .*tengs tau . pastuu buat laa . then terhasil la header nya. dan content dalam belog tu , macam sidebar tu yg sedia ada dah cuma tambah-tambah je . dan amy dah creditkan. 

apa yang ada di belog cikgu amy

belog ni khas untuk amy share kan segala tentang dunia kanak-kanak. termasuklah aktiviti kanak-kanak bermula dari baby hingga kanak-kanak usia 6 tahun, ada juga amy share lagu2, cerita, dan tips-tips kanak. dan in sya Allah akan bertambah lagi . any suggestion ? boleh suggest amy di ruangan komen atau chatbox. segala sumber untuk amy kongsikan adalah dari pengalaman amy sendiri dan ada juga dari sumber acikacik goole . hehe

akhir kata . jemputlaa singgah dan nak follow pun boleh tau . dan boleh tinggalkan komen/link blog /cadangan diruangan chatbox . itu sahaja . thankkyouu readers 

http://belogcikguamy.blogspot.my/